Here you'll find information about Rygge and the area around. These sites are public tourist information for the different locations.
Velkommen til Rygge!
Rygge, Connected to Europe - Visitrygge.no
Rygge - Connected to Europe!

Rygge er et lite tettsted sørøst i Norge. Stedet er lokalisert rundt den militære flyplassen. Rygge ble bygget ut med nye boliger på 60 og 70 tallet, og stedet fikk eget hotell - Rygge hotell. Etter dette har landbrukskommunen eksistert uten særlig mye utvikling. 1. oktober 2007 fikk Rygge sivil internasjonal flyplass. Dette har gjort Rygge til et viktig knutepunkt på østlandet, både for næringslivet og for turismen.
Rygge er nå 'connected to Europe' - bokstavlig talt.

Rygge byr på naturopplevelser, shopping og båtliv. Det er et fint utgangspunkt for ferie i Østfold.

Visitrygge.no tilbyr et utvalg av hotell, restauranter, shoppingmuligheter og aktiviteter. Vi ønsker alle velkommen til en flott kommune.

Ryanair har kommet til RyggeRyanair har kommet

Lavprisselskapet Ryanair har inntatt Rygge, og kommer ikke til å slippe taket igjen. Dette åpner for lavpris reiser til og fra Europa. Norwegian har flere innlandsruter som også åpner for norsk turisme i Østfold og Rygge

Mange destinasjoner

Takket være Ryanair, så har Rygge nå nesten 50 destinasjoner i Europa og Norge. Ving Norge og Startour har også et godt utvalg av charter turer fra Rygge.

Et godt tilbud i alle kategorier, vi følger spent med vidre.